Khaya houten servies

Wist je dat houten servies helemaal hot is? Nu dat we allemaal veel binnen zitten, halen we massaal de natuur in huis. Tropische kamerplanten zijn nog nooit zó populair geweest. Niet alleen willen we meer natuur in huis, maar ook duurzamer leven. Dit samen past perfect bij het nieuwe merk wat deze  zomer op de markt is gekomen. Duurzaam houten servies van Khaya Woodware. Het Khaya houten servies is handgemaakt, duurzaam en uniek. Wil je meer weten en zien, klik dan even door!  

Khaya Houten servies & Tafelgerei

Khaya is opgericht vanuit de liefde voor kunst, natuur en duurzaamheid. Dit khaya houten servies is handgemaakt door Vietnamees vakmanschap. De houtsoort zie je niet vaak en is uniek in Nederland, de prachtige kleur en patronen geeft het houten servies een stijlvolle uitstraling. Tegenwoordig liggen er vaker houten producten in de winkels, maar een heel servies kan je niet altijd verkrijgen. Daarin is Khaya Woodware een aanwinst op de markt, een uiteenlopend assortiment aan prachtige houten borden, houten kopjes, houten kommen en serveerplanken zijn te bewonderen op hun website en socials.

Khaya woodware
Khaya houten servies, perfect voor je sushi feestje.

Maak kennis met Khaya! Ontdek de pure schoonheid en ambachtelijkheid van ons chique mahoniehouten serviesgoed. Geïnspireerd door de natuur, vormgegeven in minimalistisch design, gemaakt van duurzaam Khaya hout. 

Khaya hout

Khaya Senegalensis is een snelgroeiende boomsoort. Het hout komt van lokaal aangeplante bossen in Vietnam, hierdoor kan het hout snel bewerkt worden. De natuurlijke zachtheid zorgt voor een gemakkelijke bewerking, de hardheid voor langdurig gebruik. Het doel van het Khaya houten servies is om esthetiek en duurzaamheid te combineren. De warme mahonie tint brengt op een subtiele en stijlvolle manier de natuur terug in huis. Uniek houten servies voor jezelf of als duurzaam cadeau. Hout is tevens tijdloos en trendy. Khaya houten servies is handwerk, hout is een natuurlijk product, daarom is elk product uniek en mogelijk net even iets anders. Maar dat is toch juist leuk!

Khaya Woodware houten bord
Khaya houten bord
Kies voor Khaya

Maak indruk op de tafelgasten, pronk met het Khaya houten servies met je etentjes.

  • Hout is fantastisch, het heeft karakter en is 100% natuurlijk materiaal
  • Hout is milieuvriendelijk, recyclebaar en biologisch afbreekbaar
  • Hout gaat lang mee, is moeilijk te breken en je kunt het opfrissen met lijnzaad- en druivenpit olie
  • Hout combineert goed met keramiek, glas en porselein
Khaya houten servies kerst
Khaya kerst houten servies

Bekijk Khaya houten servies op: http://www.khayawoodware.com
Liefs,
Lisa van Foodmelodies ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *